Over ons

Wij zijn Jesper Schulenberg en Arjan Horstman van Allesverven.nl. Wij zijn al bijna 25 jaar goede vrienden en geboren en getogen in Hengelo Gelderland. Jesper zit inmiddels al 10 jaar in het schildersvak waar hij eerst ervaring opdeed bij een bedrijf. Hier heeft hij de fijne kneepjes van het vak geleerd en is toen voor zichzelf begonnen. Een eigen bedrijf, wat hij voor ogen had, is gelukt. Sinds 2020 heeft Jesper een goed lopend schildersbedrijf: Schulenberg Schilderwerken.

Sinds zijn werkzaamheden als zelfstandig ondernemer kreeg hij steeds vaker de vraag of mensen ook alleen de producten bij hem konden bestellen. Uit deze vraag is Allesverven.nl ontstaan. Echter wist hij niet hoe hij een webshop bouwt, onderhoud en waar hij de tijd vandaan moet halen. Hier kwam Arjan Horstman kijken, die zelf geen ervaring in het schilderwerk heeft maar wel goede ideeën kan aandragen en de administratie bijhoudt.

Waarom de pakketten van Allesverven.nl?

De kozijnen weer strak in de lak of toch die ene muur een andere kleur geven. Met een beetje verf kun je er voor zorgen dat jouw interieur er weer helemaal up to date uit ziet. Je kunt er uiteraard voor kiezen om een schilder te laten komen, maar veel van dit soort klussen kun jij ook gewoon zelf. Maar wat heb je hier voor nodig? Dat is iets waar wij jou graag mee helpen.

Op onze website is alles voor jou klaar gezet. Het enige wat jij hoeft te doen, is een van onze complete pakketten bestellen. Deze sturen we naar jou thuis op, waardoor jij gelijk aan de slag kunt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de twijfels of je alles wel in huis hebt, want je bestelt alles in één keer, gewoon via onze website! Twijfel je ergens over? Neem gerust contact op!